New York este cea mai atractivă piață imobiliarăNew York a depăşit Londra şi a devenit cea mai populară locaţie pentru investitorii în imobiliare, în condiţiile în care economia în creştere a Statelor Unite, precum şi dolarul puternic atrag cumpărători.

Vânzările din capitala Marii Britanii au scăzut pe fondul îngrijorărilor legate de Brexit, scrie Bloomberg.

Investitorii stărini au cheltuit aproximativ 25 de miliarde de dolari pe proprietăţi imobiliare comericale în New York în ultimele 12 luni până în iunie, potrivit unui raport al brokerului Cushman & Wakefield. Valoarea proprietăţilor imobiliare din Londra a scăzut la aproximativ 25 de miliarde de dolari, faţă de 39 de miliarde de dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Londra a pierdut mult teren în condiţiile în care îngrijorările legate de Brexit şi preţurile ridicate au afectat piaţa chiar şi înainte de ieşirea din UE", potrivit raportului. New York-ul ar putea simţi cum îi creşte influenţa după ce rivalul principal este distras.

De asemenea, mai multe oraşe din Asia ar putea înregistra o creştere a comerţului şi investiţiilor, centre precum Tokyo, Shanghai sau Hong Kong urmând să crească puternic.


Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)