5 imobile scoase la licitație de către stat luna aceasta

Statul scoate la vânzare prin licitaţie publică luna aceasta cinci imobile din Bucuresti, cu o valoare cumulată de peste 1,6 milioane de euro.

O primă licitaţie va avea loc la sediul SAIFI – str. Fabrica de Glucoză nr. 3A, sector 2, pe 19 octombrie la ora 10.

Pe lista de imobile licitate au fost înscrise patru apartamente în valoare de peste 500 de mii de euro.

Cel mai scump este un apartament cu cinci camere cu suprafaţă de 198 mp și boxă de 8 mp situate pe strada Mihai Eminescu nr. 50-54, etaj 3, sector 1, București. Apartamentul are un preţ de pornire de 246 de mii de euro și se află la a treia licitaţie.

De asemenea, statul mai scoate la vânzare un apartament cu trei camere pe Bd Magheru cu un preţ de pornire de peste 110 mii de euro și alte două apartamente cu două și trei camere pe Bd Ion Mihalache din Capitală cu preţuri de 75 de mii de euro și respectiv 94 de mii de euro.

Concomitent pe 19 octombrie dar la la sediul SRP Triumf, Aleea Alexandru nr. 45, sector 1, Bucureşti va avea loc licitaţia pentru vânzarea unui teren intravilan cu suprafaţa de peste 330 mp și drum de acces situat în B-dul Primăverii nr. 50, sector 1 București.

Activul a fost evaluat la un preţ de pornire de peste un milion de euro plus TVA și se află la a treia licitaţie.

Cumpărătorii interesaţi se pot înscrie la licitaţii până cel târziu pe  17 octombrie ora 10, potrivit informaţiilor furnizate de RA-APPS.

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)