Acestea sunt niște case mobile despre care se crede că sunt persoane

Acest complex de case mobile este foarte vesel, iar casele mobile oferă condiții foarte bune de locuit.

Toate poartă un nume, așadar te poți caza în următoarele case mobile: Zoe, Atticus, Lincoln, Savannah și Scarlett. Aceste case au fost concepute cu nume și personalități diferite pentru ca oamenii să se simtă atașați emoțional de acestea. Ele sunt localizate în preajma unui grătar și a unei mese de picnic pentru a forma o atmosferă plăcută între cei cazați în aceste case. Casa Zoe este descrisă ca fiind iubitoare de natură, crezând că o zi afară nu este o zi pierdută. Este potrivită pentru oameni boho chic și include o fericire interioară intensă.

Aticcus este aventuros, masculin, este plin de curaj și își bea cafeaua fără zahăr, potrivit persoanei care se ocupă de marketing. Savanah este feminină și îi place să primească complimente; este charmantă și foarte drăguță cu toată lumea. Lincolm este intelectual, minimalist și plin de cărți. Scarlett este plină de amintiri frumoase, valori simple și muncă grea.

Vă place acest concept de sat ce are case mobile personalizate?

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Autor: Alexandra Condrat
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)