A transformat un vechi hambar in locuinta si casa de oaspeti si arata SUPERBCele doua constructii din caramida au fost in trecut folosite ca punct de paza si spatiu de detentie, facand parte dintr-un sistem incipient de aparare belgian-olandez amplasat in apropierea orasului Knokke. Ambele structuri au fost curatate, compartimentarile eliminate si au fost prevazute cu zone noi inchise in lemn de teak. Aceste volume noi continua structurile cu sarpanta existente, la care s-au adaugat ferestre cu tamplarie din metal. Volumele sunt interconectate prin intemediul unui pasaj subteran.

Hambarul are o forma liniara care reflecta influenta arhitecturii locale, a caselor cu volume alungite acoperite in sarpanta. O zona inchisa in sticla separa volumul de caramida de cel din lemn, incadrand o imagine spre piscina interioara. Structura originala a hambarului contine la nivelul parterului un garaj si un vestiar pentru piscina si patru dormitoare la etaj. Extinderea contine o piscina si o zona de zi deschisa, in vreme ce la etaj s-au amenajat alte trei dormitoare.O noua aripa finisata in sipci din lemn masiv inchide planul sub forma literei „U” delimitand o curte privata. Aici au fost amenajate o camera de lectura, birouri si zone de zi cu vedere directa spre spatiul intim. La etaj se gasesc trei dormitoare cu baile aferente.

Ambele cladiri sunt finisate intr-o combinatie de beton turnat in situ si suprafete placate cu lemn restaurat. Vitraje generoase decupeaza suprafetele din caramida ale peretilor lasand lumina naturala sa patrunda in incaperi.Recomandam si Container roșu absolut normal la exterior ascunde o căsuță superbă!
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)