23 miliarde lei are București Ilfov acordate pentru credite imobiliareCreditele imobiliare acordate în lei populației din zona București Ilfov se ridica la 9,1 miliarde lei, iar cele acordate în valută au ajuns (în echivalent lei) la 13,6 miliarde.

Clasamentul pe judeţe pentru creditele pentru locuinţe în lei arată un volum de 1,5 miliarde în judeţul Cluj, 1,3 miliarde de lei în Timiș, aproximativ un miliard de lei în Constanţa și Iași.

În top cinci mai este și judeţul Brașov cu credite imobiliare în lei în valoare de 871 de milioane de lei înregistrate după primele cinci luni ale anului.Valoarea totală a creditelor pentru locuinţe acordate populaţiei a ajuns la peste 54,8 miliarde de lei din care peste 23,2 miliarde credite acordate în lei iar peste 31,5 miliarde echivalent în lei credite acordate în valută.

Cele mai multe credite în valută acordate populaţiei au fost înregistrate în zona Capitalei care are un volum al acestor credite echivalent în lei cu 13,6 miliarde.

Citește și: 5 lucruri la care să fiți atenți atunci când achiziționați un apartament nou

Bilanţul creditelor pentru locuinţe în valută arată un echivalent în lei de peste 1,8 miliarde în judeţul Cluj, 1,7 miliarde în judeţul Timiș, aproximativ 1,5 miliarde de lei, peste 1,3 miliarde de lei în judeţul Iași și credite pentru locuinţe de peste 1,1 miliarde de lei în Brașov.

Valoarea totală a creditelor în valută  acordată populaţiei și agenţilor economici a ajuns la peste 103 miliarde echivalentul în lei iar valoarea totală a creditelor în lei a ajuns la 117 miliarde de lei.

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)