2000 apartamente noi sunt finalizate în ansamblul rezidențial Metalurgiei Park din București

METALURGIEI PARK RESIDENCE Primul Parc Rezidențial din Romania anunță darea în folosință a primelor 2000 unități locative din cadrul proiectelor și finalizarea lucrărilor la retelele edilitare cu acces din Str. Drumul Binelui.
De asemenea, s-au pus în vanzare și primele spații comerciale Clasa A aflate la parterul blocurilor, ale căror prețuri se situeaza în jurul sumei de 1600 e/mp.

Din totalul de aproximativ 5000 de apartamente destinate Fazei I a proiectului imobiliar, au fost finalizate și date în folosință 2000 de apartamente și estimăm că, până la finalul anului, vor mai fi date din folosință aproximativ 1000 de apartamente.
Sunt începute deja și lucrările de construcție pe aliniamentul strazii Drumul Jilavei pentru un numar de 3000 apartamente, cu acces rapid către stația de metrou Aparatorii Patriei.

Metalurgiei Park Residence în cifre:
Prețurile apartamentelor puse în vânzare în cadrul proiectului încep de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare este de 1.500 de euro plus TVA 20%.
Aproximativ 60% dintre apartamentele puse în vânzare au fost creditate prin programul Prima Casa. Un alt segment important de cumpăratori, îl reprezinta persoanele sau companiile interesate de o investitie imobiliara în vederea închirierii;
Faza I se deruleaza pe aproximativ 25 ha și cuprinde un numar de 15 ansambluri rezidențiale cu o gama foarte variată de apartamente și cu o mare diversitate a compartimentărilor interioare;
Dintre clientii Metalurgiei Park Residence putem enumera: tânara sau tanărul angajat, familiile nou casatorite, având o varsta de pâna la 35-40 de ani, fiind de regula angajat al corporațiilor din Romania, interesat mai ales de un apartament nou cu 2 sau 3 camere, aflat într-o zona rezidențiala modernă, populată cu acces facil către școli, gradinițe, precum și cu acces rapid către marile centre comerciale din imediata apropiere: Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo și cu o foarte bună poziționare din punctul de vedere al accesului la mijloacele de transport în comun, mai ales metrou;
Proiectul a  fost desemnat în anul 2016 drept ,,cel mai ambițios proiect imobiliar din Romania” de catre Imobiliare.ro și Clubul profeșionistilor în Imobiliare.

Metalurgiei Park Residence este concept al Sudrezidential.ro, care deține toate drepturile de proprietate intelectuala și care derulează în exclusivitate activitate de vânzare și promovare a proiectului imobiliar.
Sud Rezidential,  împreună cu Diviza financiară Credit24h.ro si Adiru.ro - Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis,susține și promovează primul parc rezidențial din Romania Metalurgiei Park Residence.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)