18 decoratiuni DIY incredibile pentru Craciun si Anul NOU


Una dintre cele mai bune modalitați de a intra în spiritul Crăciunului este decorarea casei și împodobirea bradului. Cu toate acestea, nu trebuie să cheltuiești o mulțime de bani pe jucării și ornamente de Crăciun  pentru a crea o atmosferă magică și a adaugă un aspect festiv casie tale. Aveți cu siguranță multe lucruri pe undeva prin casă, care pot servi ca decoratiuni elegante și originale de Crăciun.


Noi cei de la MagazinulDeCase  vă sugerăm să vă uitați la aceste idei DIY interesante și ieftine pentru Crăciun și Anul Nou.


Mini-Baloane cu aer cald Folosește o mingiuță de tenis sau un globuleț mai vechi si pune o moneda in cosuleț pentru a adăuga greutate.


Ghirlandă din hârtieFolosește carton și sfoarăConuri de înghețatăGlobulețe de Crăciun din sfoarăOmuleți de zapada din bezeleO vază sau sticlă veche, lipici si sclipiciTaie o balerina si un fulg de nea dupa modelul de mai josO ghirlandă cu fundițePatine din crenguțeBraduți din conuriAlune jucaușe Oameni de zapadă din șoseteVeți avea nevoie de șosețele albe, șosete cu un model colorat, grâu, ace, ață și nasturi.


Mini-decorațiuni pentru brioșeGlob de Crăciun dintr-un borcanCreați această decorațiune originală folosind crenguțe false. Zăpada o faceți din sclipici sau beteală taiată marunt.


Globulețe din becuriCadouri oferite de copii - Globulețe personalizate Orice globuleț simplu poate deveni un cadou special pentru bunici sau alte rude. Aplica vopsea sau acuarela pe mână, imprimă pe globuleț, adauga numele tău și anul iar daca mai ai loc un Crăciun Fericit!


Ursuleț de CrăciunVezi si 35 Decoratiuni DIY de Craciun pe care trebuie sa le incerci anul acesta


Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)