164 locuinte noi ANLTrei contracte pentru construcția de locuințe au fost atribuite. Acestea însumează 164 de locuințe ANL.

Un proiect care cuprinde 132 de locuinţe sociale va fi implementat într-un oraş din vestul ţării. Contractul de execuţie a fost atribuit în urma unei procedurii de achiziţie în baza criteriului “preţul cel mai scăzut”.

Un număr de 20 de oferte au concurat pentru adjudecarea acestui contract.
Prima etapă a proiectului Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe prevede realizarea a şase tronsoane cu regimul de înălţime S+P+3E+M. Amplasamentul ales pentru proiect este strada Balogh Istvan, la intersecţia Căii Sântândreiului cu Calea Aradului din oraşul Oradea.

Te-ar mai interesa și: Programul Prima Casă nu se va schimba
Contractul a fost atribuit în 28 iunie. societăţii Construcţii Bihor din Oradea la valoarea de 13,7 milioane lei fără TVA. Finanţarea va fi asigurată din fonduri bugetare.
Tot la finele lunii iunie, ANL a mai atribuit două contracte.
Astfel, un contract de execuţie locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Turnu Măgurele a fost adjudecat în 22 iunie. Va fi realizat un tronson totalizând 16 unităţi locative, cu reigmul de înălţime St+P+3E.
Lucrările vor fi realizate de Next Level Europe SRL în asociere cu Eurostrade SRL, valoarea contractului ridicându-se la 1,7 milioane lei fără TVA.
Pe 30 iunie ANL a atribuit contractul de realizare locuinţe pentru tineri în Satu Mare. Este vorba tot despre 16 unităţi locative, regimul de înălţime al clădirii fiind de St+P+3E. Câştigătoarea contractului este Romtehnic Construct SRL, valoarea lucrărilor ridicându-se la suma de 1,6 milioane lei fără TVA.

Adaugă un anunț pe Magazinuldecase.ro

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)