15 idei alternative pentru pomul de CrăciunCumpărarea unui brad real sau chiar doar asamblare unuia artificial adaugă imediat la starea ta bine în spiritul Crăciunului. Imaginați-vă cât de bine vă veți simți dacă vă creați propriul brăduț cu întreaga familie care participă la proiect !?

MagazinulDeCase ar dori să vă arate 15 idei alternative pentru pomul de Crăciun pe care le puteți face cu ușurință, cu propriile mâini.

Un pom de Crăciun realizat din fotografii de familie - pentru amintiri frumoase

Se pot lipi fotografiile ca în partea dreaptă, direct pe perete . O versiune mai complexă a acestei idei presupune a face propriul stand din bucăți de lemn. Acest lucru ar putea fi ideea cea mai emotionanta pentru un pom de Crăciun din câte există.

Un pom de Crăciun făcut din crenguțe reale sau artificialeO idee minimalistă dar elegantă. Un mare plus este că îl puteți decora cu orice ornamente doriți.

Un brad 2D coloratPuteți să cumpărați colante sau să le faceți cu hârtie, foarfecă și lipici - veți crea propriul model simplu, dar frumos.

Un pom de craciun creat din luminițeEste foarte simplu de facut intr-adevăr insă casa ta va arăta senzațional cu un astfel de brăduț.

Brăduțul din sfoarăO altă idee minunată pentru cei ce iubesc artizanatul.

Pomul simplu creat in 5 minuteBradul din conuriO variantă ușor de făcut care vine la noi literalmente din pădure. Chiar si cu doar un singur con de pin poti face ceva frumos.

Pomul ornamentalPur si simplu lipește hârtie de impachetat pe perete in formă de brad.

Bradul din ață, in forma de conBraduțul pictatIl puteți cumpara sau face singuri. Este o idee grozavă pentru cei ce nu au suficient spațiu.

Bradul din globulețeCe ar fi Crăciunul fără globulețe? Avantajul aici este că poți etala întreaga colecție.

Un pom din suveniruri si ornamenteBradul con din sfoară Bradul din hârtie de împachetatNu știi ce să faci cu surplusul de hârtie de împachetat? Nu te grăbi s-o arunci! Poți crea acești brăduleți drăguți.

Pomul din carton O idee minunată dar care necesită un pic de efort. Va merita cu siguranță!

Vezi si 18 decoratiuni DIY incredibile pentru Craciun si Anul NOU

Îți amintim că poți publica oricând un anunț imobiliar pe Magazinul de case unde să îți faci cunoscute serviciile de închiriere sau vinde un produs imobiliar. De asemenea, aici este locul unde ești mereu la curent cu cele mai noi anunțuri din domeniul imobiliar.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)