Comision 0% - Teren rezidențial, zona centrală Zărnești

Zona Central, Zarnesti vezi harta

69.000 €

Ultima actualizare: 13 Iunie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 660882

* campuri obligatorii

Bună, sunt Nicolae Blaj, REALTOR de la compania RE/MAX Central, iar proprietatea pe care ți-o prezint se vinde în sistem de reprezentare exclusivă și comision 0% la achiziție.
Imobilul se află în zona centrala a orașului Zărnești, mai exact în cartierul Tohan –Blocuri, strada Pleașă, nr 2. Ne aflăm intr-o zonă rezidențială de case, liniștită cu acces ușor către cartierul Tohan-Blocuri. Zona Pleașă se deosebește prin liniștea și spațiul verde. Dacă vrei să ai o oază de liniște, această proprietate este pentru tine.
Proprietatea este compusă dintr-un teren în suprafață de 4000 mp, cu acces direct din strada Pleașă. Terenul este populat cu pomi fructiferi, incojurat de verdeață, cu o fântână de apă pe teren și un pârâu ce tranversează limita terenului, poți aduce și alte folosințe proprietății, de ce nu o mica fermă piscicolă. Dar să revenim la ce este cel mai important la achiziția acestui teren și anume că ai la dispoziție ca utilități apă din rețeaua orașului, curent electric cu racordarea pe teren și gaz metan. Te aștept să te convingi cu ochii tăi de liniștea oferită de această locație.
Datorită amplasamentului, proprietatea poate avea și alte destinații decât cel de rezidențial, precum cel turistic, de ce nu? Dacă te interesează acest subiect îl putem detalia într-o întâlnire.
Te aștept să discutăm detaliile tehnice ale proprietății.
Aceasta este o proprietate ce merită toată atenția.


Detalii imobil Comision 0% - Teren rezidențial, zona centrală Zărnești

Comision 0% de la cumparator
Suprafata 4000 m2
Sosea pietris

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Zonă rezidențială de case cu acces ușor în cartierul Tohan Blocuri, accesibilitate ușoară la mijlocul de transport în comun, magazine și unități de învățămâmt. Locație foarte aproape de spitalul orășenesc Zărnești Tiberiu Spîechez

Nicolae Blaj

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 5 Octombrie 2018

Vechime: un an, 6 luni

RE/MAX Central

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Septembrie 2015
  • Vechime: 12 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 19
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Brasov
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Anunturi imobiliare asemanatoare Comision 0% - Teren rezidențial, zona centrală Zărnești:

Comision 0% - Teren rezidențial, zona centrală Zărnești
Comision 0% - Teren rezidențial, zona centrală Zărnești
69.000 €
Vanzare teren
Vanzare teren
61.440 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..