Acest anunt nu mai este activ

La 100m de bd. Pipera, dublu acces, proiect cu 5 vile

Zona Central, Voluntari vezi harta

360.000 €

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 602157

* campuri obligatorii

Cautati un teren in zona Pipera pentru constructia unei case sau pentru contructia unui complex de apartamente in vila? Ati gasit oferta potrivita.
Terenul despre care discutam are in total 1800 de mp. Se poate vinde si impartit in mai multe loturi insa ideal ar fi sa fie achizitionat in totalitate. Datorita formei si pozitionarii este ideal pentru constructia unui complex de vile cu apartamente insa evident se pot construi si locuinte individuale.
Accesul se poate face prin doua parti - din Drumul Potcoavei prin drum de servitute cu latimea de 4 respectiv 5 metri latime sau prin drum privat de servitute ce pleaca tot din Drumul Potcoavei cu aproximativ aceleasi dimensiuni. Acestea le puteti vedea in fotografia de mai sus.
Utilitatile sunt trase pana la marginea terenului - gaze, apa, canalizare si curent electric.
URBANISM:
Functiunea zonei: UTR L2. P - P+2E
Indicatori: POTmaxim=45%; CUTmaxim pentru inaltimi P+1=0,9 mp ADC/mp teren, CUTmaxim pentru inaltimi P+2=1,3 mp ADC/mp teren.
In zona de 12 metri latime se poate construi cu retragere la 0,6 m de limita proprietatii - conform cod civil.
Pozitia? La doar 100+ de metri distanta fata de Bulevardul Pipera. Strada Drumul Potcoavei este una linisitita si bine ingrijita. Vecinii sunt de calitate.
Oferta se afla in exclusivitate in portofoliul meu si din acest motiv pentru cumparatori comisionul este zero.
Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie.
Andrei Constantin.


Detalii imobil La 100m de bd. Pipera, dublu acces, proiect cu 5 vile

Suprafata 1800 m2
Sosea pavat
Apa DA
Energie electrica DA

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..