Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere Pipera Green Vista

70 m2, 3/5

490 € / luna

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2019

Poprietar apartament 2 camere in Complex Rezidential Green Vista( Zona Pipera -  Scoala Americana) ,apartamentul este la prima inchiriere,  suprafata utila 70mp ,semidecomandat, bucatarie open space , 2 bai, zona dressing si make-up, etaj 3 din 5 pe tronson ,  mobilat, utilat si dotat complet, spre sud(Scoala Americana), terasa mobilata, acces bloc securizat cu cartela de acces, supraveghere video acces bloc si parcare subterana, loc de joaca pentru copii in incinta complexului, sistem supraveghere video in apartament ( optional)  , multiple spatii de depozitare, 1 loc parcare subteran neinclus in pretul apartamenrului dar se poate inchiria cu 60 euro/luna, inchirierea ap pe  perioada indelungata( minim 1 an), 1 luna avans + 1 luna garantie, contractul va fi înregistrat.
      Magazine in imprejurimi : Lidl si Mega Image. Altele : Starbucks, Mc' Donalds, Baneasa Shopping City, Ikea, Mobexpert, Dedeman.        La 5 min cu masina : Strip Mall Pipera - cafenea, cofetarie, unitati de food, servicii( banca, curatatorie, plafar etc), vinoteca, decoratiuni, loc de joaca.
      Linii de transport in comun: 135 si 301 care fac legatura cu Metroul, centrul Bucurestiului  si alte linii de transport ( statia se afla la 2 minute distanta fata de complexul rezidential), R459 face legatura cu zona limitrofa.
     Atractii : Edenland ( la 15 min distanta - de mers cu autoturismul ) , Laguna Verde ( la 12 minute distanta cu autoturismul) , Gradinia Zoologica ( la 10 minute distanta) , Mall Baneasa ( la 10 minute cu autoturismul) , Aeroport Otopeni ( 15 minute distanta cu autoturismul),  Restaurante si Pub-uri , Scoli si Gradinite atat in regim privat cat si de stat.

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere Pipera Green Vista

Plata in avans 1 luna
Garantie 490 €
Camere 2
Strada Sos Pipera Tunari
Suprafata 70 m2
Etaj 3/5
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..