APARTAMENT 2 CAMERE PARTIAL MOBILAT IN ZONA IANCU NICOLAE

78 m2, 3/4, an constructie: 2008

95.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,587 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament frumos și confortabil,  partial mobilat, cu 1 dormitor, situat la etajul 3 al unei clădiri de 4 niveluri livrata în 2008, situat în imediata vecinătate a Școlii Britanice din zona Iancu Nicolae, cu numeroase facilități în apropiere: sala de gimnastică, centre comerciale , școli internaționale, transport public, gradina zoologică.
Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 72 mp, orientarea catre punctul cardinal Est oferindu-i foarte multa lumina pe timpul zilei si o priveliste frumoasa. Livingul generos impreuna cu zona de luat masa include bucataria deschisa complet mobilata si utilata. Dormitorul este spatios, elegant si linistit. Un apartament perfect pentru cei care au nevoie de putin răsfăț la sfarsitil zilei în zona de relaxare a clădirii prevazuta cu  o piscină interioară, cu saună, jacuzzi și o zonă de lounge.Un loc de parcare este destinat acestui apartament în curtea păzită a clădirii.

A beautiful and cozy partially furnished 1-bedroom apartment, located on the 3rd floor of a 4 level building delivered in 2008, located in the close proximity of the British School in Iancu Nicolae Area, with lots of amenities close by: gym, shopping centers, international schools, public transportation, the Zoo garden.Displaying on a generous usable area of 72 sq m, the apartment benefits from a lot of light and a beautiful view with all windows facing East,  with a large living room and dining area, incorporating the open fully equipped  kitchen, a chic and quiet bedroom and a large bathroom.A perfect apartment for those who need to pamper themselves within the relaxation area of the building at the end of a workday, as the building provides an indoor swimming pool, with sauna and Jacuzzi and a lounge area.One parking lot is assigned for this flat in the guarded courtyard of the building.

Detalii imobil APARTAMENT 2 CAMERE PARTIAL MOBILAT IN ZONA IANCU NICOLAE

Camere 2
Strada Matei Basarab
Suprafata 78 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..