Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Voluntari, complex Hydra, langa padure

65 m2, 6/7

320 € / luna

Ultima actualizare: 22 Noiembrie 2017

Voluntari, complex Hydra, langa padure, zona verde si linistita. Aproape de centura, autostrada, metrou Aurel Vlaicu sau Pipera. Mobilat si utilat. Loc de parcare subteran. Loc de joaca pentru copii, paza, curte interioara. Renovat recent.
Acces la mijloacele de transport in comun, Mega Image la 50m, loc de joaca pt copii, teren de fotbal si baschet, paza 24h.

Detalii imobil Voluntari, complex Hydra, langa padure

Plata in avans 2 luni
Garantie 700 €
Camere 3
Strada Galata
Suprafata 65 m2
Etaj 6/7
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..