Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere Ansamblu rezidential Ibiza Sol, Scoala Americana

115 m2, 1/3

1.000 € / luna

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2017

Ansamblul rezidential Ibiza Sol este situat in imediata vecinatate a Scolii Americane, dispune de paza 24h/24 h, are de un spatiu verde foarte generos in suprafata de 12.000 mp, de 2 piscine exterioare, loc de joaca pentru copii, sala de fitness cu sauna si jacuzzi. Aparatmentul este foarte bine pozitionat in ansamblul Ibiza, are o terasa in suprafata de 14 mp, si un balcon, 2 bai dintre care una din dormitorul matrimonial. In living exista un semineu cu lemne

Detalii imobil 3 camere Ansamblu rezidential Ibiza Sol, Scoala Americana

Garantie 3000 €
Camere 3
Strada Pipera Tunari
Suprafata 115 m2
Etaj 1/3
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..