Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa vizavi de gradinita, din 1978, 4 camere, 2 bai, 650 mp teren.

120 m2, P, an constructie: 1978

130.000 €

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2017
Rata credit de la 3,458 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa este situata pe Strada Garii Pantelimon, nr 11B, vizavi de gradinita nr 1 Voluntari (gradinita noua). Este construita in 1978, face parte dintr-o constructie de tip duplex, si a fost renovata si intretinuta constant de-a lungul anilor. asa este compusa din 4 camere, 2 bai, 2 holuri, 2 bucatarii plus debarale, magazii, spatii depozitare. 2 din cele 4 camere sunt de tip vagon. Locuinta poate fi re-aranjata sau re-compartimentata in mai multe feluri. Exista izolatie temica, parchet, gresie, faianta, termopane, gaze, apa curenta, centrala, canalizare. Terenul generos are o suprafata de 650 mp, avand forma dreptunghiulara, 10m x 65m. Exista un garaj si un alt loc de parare in curtea din fata. Curtea din spate este prevazuta cu o terasa si este o oaza totala de verdeata cu iarba, pomi fructiferi, brazi, flori. Toate acestea confera frumusete naturala si intimitate. Pentru detalii si vizionari, sunati la 0723.064.777 - Nelu Zica. Multumim.

Detalii imobil Casa vizavi de gradinita, din 1978, 4 camere, 2 bai, 650 mp teren.

Camere 4
Strada Aleea Garii Pantelimon
Suprafata 120 m2
Structura P
Bai 2
Suprafata teren 650 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..