Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VILA PIPERA, proprietar,stare excelenta,ocazie

170 m2, P+1+2(M), an constructie: 2005

156.000 €

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2018
Rata credit de la 4,133 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila in zona linistita,situata central in Pipera la 5 min. de zona de birouri Pipera-Aviatiei,metrou, Aeroportul Baneasa, Scoala Americana,scoli si gradinite private, Gradina zoologica, Ambasada Americana si centrele comerciale Baneasa si Promenada. La 10-15 min Piata Victoriei,  DN 1 si aeroportul Otopeni.  Constructie grad rexistenta ridicat,fundatie, structura,coama centrala si coame laterale beton armat,pereti ext si int caramida cu goluri,termosistem,acoperis izolatie imbunatatit,tigla beton.Pereti sunt tencuiti la interior cu tencuiala din beton de 2 cm,casa foarte calduroasa. La interior a fost recent zugravita lavabil. Supraf.utila 143 m.
- PARTER : hol,living,dining,bucatarie openspace,grup sanitar,casa scarii.  ETAJ 1 : 2 dormitoare de 15 si 13 m, hol, baie 7.5 m-  ETAJ 2  - idem exact et.1, Veluxuri ( cu optiuni rulouri parasolar interior si exterior Velux ) si ferestre laterale-scara cu gol central,foarte luminoasa . Trepte,mana curenta ,balustrade si balustrii  lemn frasin  tratat anterior.- Toate ferestrele si usa dubla  terasa  rulouri aluminiu si plase insecte rulou.  Centrala termica Iunkers Bosch de 28 kw,consum redus-      la fiecare nivel montat AC racire incalzire made in Koreea.- Gresie faianta,parchet.  Casa are frontul de 8 m , adancime 8 m,amprenta circa 64 metri patrati   Teren ,gradina ,.-gaze,energie electrica,canalizare individuale,apa din put de mare adancime al zonei rezidentiale.Cablu,internet,telefon fix.-iluminat stradal,zona inchisa,sigura. Casa are sistem propriu de alarma . Trotuarul de 2 m din fata casei este proprietate in acte pentru auto. Loc de joaca pentru copii spatiu delimitat securizat .Casa are documentatie completa,cartea tehnica a constructiei original arhitect,executie santier, doua bibilorafturi pana la detaliu. Se poate vinde mobilata la alegere. Accept si credit bancar.  Merita vazuta.

Detalii imobil VILA PIPERA, proprietar,stare excelenta,ocazie

Camere 6
Strada DRUMUL BISERICII
Suprafata 170 m2
Structura P+1+2(M)
Bai 3
Suprafata teren 150 m2
Amprenta la sol 65m2
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate buna
An constructie 2005
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..