Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Est Vatra Dornei

270 m2, P+2, an constructie: 2009

85.000 €

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2015
Rata credit de la 1,770 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Schimb vila si casa traditionala de 270 mp cu casa de 3-4 camere in jurul iasului. Vila are 237 mp si cuprinde la parter living bucatarie baie terasa acoperita camera centralei la etaj 1 are 3 dormitoare baie terasa acoperita 2 balcoane la etaj 2 are mansarda locuibila.Casa traditionala are o camera hol bucatarie baie terasa acoperita si beci. Imobilele au apa curenta canalizare proprie vila se incalzeste cu centrala pe lemne iar casa are centrala pe energie electrica se afla peDN 17B spre Brosteni-Poiana Largului-Bicaz-Piatra Neamt.si pot fi incluse in sistemul turistic.

Detalii imobil casa 5 camere Est Vatra Dornei

Camere 5
Strada principala
Suprafata 270 m2
Structura P+2
Bai 3
Suprafata teren 618 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Iasi
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..