Vand casa 3 camere

87 m2, p, an constructie: 1969

18.655 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 378 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul situat in intravilanul Municipiului Vaslui, Str. Economiei, nr. 6, Judeţul Vaslui compus din terenul în suprafaţă totală de 126 m.p., parcela 1, categoria de folosinţă curţi construcţii şi din construcţia C1-locuinţă, cu o suprafaţă construită la sol de 87 m.p., formată din 2 (două) dormitoare, 1 (una) sufragerie si 3 (trei) holuri, si o suprafaţă utilă de 61,71 m.p.

Detalii imobil Vand casa 3 camere

Camere 3
Strada Economiei
Suprafata 87 m2
Structura p
Suprafata teren 126 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1969
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..