Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Vaslui

60 m2, P, an constructie: 1992

300 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2011

Spatiu de inchiriat situat langa piata "Traian", pentru activitati de birou consultanta,amanet,schimb valutar,reparatii diverse,frizerie,farmacie situat la parter cu scara de acces separata,2 camere nemobilate,bucatarie mobilata,2 bai,2 holuri,CP,AC,TV,Internet,facilitate parcare auto.

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Traian-Piata
Suprafata 60 m2
Structura P
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 50
An constructie 1992
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, centrala telefonica, climatizare, contor caldura, curent, gaz, interfon, acces internet, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Incadrat la zona A

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..