Vanzare casa 10 camere

Zona 23 August, Tulcea vezi harta

500.000 €

Ultima actualizare: 30 Iulie 2020
Rata credit de la 10,411 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 685067

* campuri obligatorii

Agentia Imobiliara Europa, va prezinta in exclusivitate fabrica de procesare industrie alimentara situata in zona 9 mai, constructie caramida plus panouri pe o suprafata de 1298 de mp si suprafata teren 6527 de mp, cu o deschidere la lacul Casla de 50 de ml, avand toate utilitatile necesare: apa, curent, gaz, statie epurare si post trafo propriu plus 380 V. Fabrica este construita pe o suprafata de 1200 mp la parter si exista posibilitatea extinderii pe vertical fiind proiectata in acest sens avand structura de rezistenta necesara. Descriere detaliata a procesarii: Fabrica are o capacitate de 5 t/zi cu posibilitati de extindere pentru a cantitate mai mare. Fabrica este amplasata langa lacul Somova care are legatura cu Dunarea, este alimentata cu apa de la retea orasului, cu gaze si primeste current printr-un post trafo propriu. Evacuarea apelor uzate se face prin mai multe decantari in lacul Somova. Procesul tehnologic in fabrica se desfasoara pe 2 fluxuri : - Un flux pentru producerea de prospaturi (mici, carne tocata, carne proaspata) - Un flux pentru producerea de preparate fierte si afumate(salamuri , specialitati,sunci). Materia prima congelata este achizitionata in 2 depozite mari de congelare de unde este preluata intr-o camera special amenajata unde carnea este scoasa din ambalaje este dirijata spre sectia de decongelare apoi spre sectia de transare unde este portionata si dirijata in sectia de productie. Cartoanele rezultate in urma dezambalarii sunt transportate intr-un spatiu de unde sunt preluate de o masina speciala . Materia prima refrigerata este achizitionata printr-un alt punct de receptie si este depozitata in 2 depozite mari de refrigerare si de aici in transare unde este portionata. Din transare carnea prosapata este livrata printr-un circuit separat de carnea care pleaca in productie. Dupa ce produsele sunt umplute ele merg intr-o camera de asteptare pentru a putea intra la celula de fierbere si afumare.Celula este electrica si are o capacitate de 2 carucioare aproximativ 500 kg in functie de produsele procesate . De la celula produsele sunt etichetate si depozitate in 2 camere frigorifice separate cu o capacitate de 1 t fiecare de unde sunt livrate catre clienti. Livrarea produselor fierte si afumate se face separat de livrarea produselor proaspete. Investia este interesanta pentru fabrica propriu-zisa cat si pentru terenul aferent care are o amplasare deosebita avand deschidere la lacul Casla de 50 ml. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati. ID intern:12728


Detalii imobil casa 10 camere

Camere 10
Suprafata 1000 m2
Structura casa
Suprafata teren 6527 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2000
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Europa Tulcea

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Tulcea

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Iulie 2017

Vechime: 14 ani, 10 luni

Europa New Homes

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 23 Februarie 2015
  • Vechime: 5 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 1
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Tulcea
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..