Vand apartament cu 2 dormitoare si 3 balcoane, spatios si renovat

68 m2, parter/4, an constructie: 1992

64.000 €

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2019
Rata credit de la 1,301 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere transformat in 3 camere racoroase vara(fiind situat pe nord) si calduroase iarna(avand izolatie exterioara si interioara), decomandat, situat in zona spitalului, in suprafata utila de 68 mp, din care 3 balcoane spatioase, parter inalt, exista apartament la demisol, renovat cu materiale de cea mai buna calitate, avand urmatoarele imbunatatiri aduse: parchet, gresie, faianta, usi interiare, ferestre termopan Casa Noastra, incalzirea-termoficare (gazul se afla la usa, toate taxele fiind platite), instalatie electrica si sanitara schimbate. la demisol este si o boxa inalta si uscata in suprafata de 15 mp. Apartamentul poate fi achizitionat si in vederea deschiderii unui cabinet medica, fiind aproape de spital.  Pretul propus spre vanzare este de 64,000 euro (mobilat  partial)...NEGOCIABIL. Exclus agentii.

Detalii imobil Vand apartament cu 2 dormitoare si 3 balcoane, spatios si renovat

Camere 2
Strada Iuliu Maniu
Suprafata 68 m2
Etaj parter/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1992
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..