Parcele de bloc in zona Lipovei-Aradului

Zona Lipovei, Timisoara vezi harta

178.200 €

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2018

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 528268

* campuri obligatorii

Teren intravilan, pentru locuinte colective, situat Timisoara, in zona Lipovei-Aradului, suprafete intre 810 si 850 mp, cu posibitate de cumparare 8 parcele, front stradal aproximativ 25 m, cu acces din doua strazi, prevazut pentru zona de locuinte colective (in Planul urbanistic de zonal). Pe parcela exista un PUZ (Plan urbanistic zonal), Pot 35%, CUT 0,9, regim de inaltime D+P+2E. Sunt bransabile toate utilitatile (gaz, apa, curent, canalizare).

Pret: 220 Euro/m. iar 2,5% comisionul firmei Ralf Consulting imobiliare.

La vizionarea unui imobil se semneaza un contract de intermediere.Tel: 0745886922


Detalii imobil Parcele de bloc in zona Lipovei-Aradului

Comision 2%
Suprafata 810 m2

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Ralf Consulting

Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale, spatii birouri si hale industriale

Zone: toate zonele din Timisoara

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 9 Ianuarie 2015

Vechime: 20 ani, 2 luni

Comision perceput: 2%

Ralf Consulting

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 9 Ianuarie 2015
  • Vechime: 20 ani, 2 luni
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere, case, terenuri, spatii comerciale, spatii birouri si hale industriale
  • Zone: toate zonele din Timisoara
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..