6hectare, PUZ aprobat, Calea Aradului

Zona Aradului Est, Timisoara vezi harta

593.870 €

Ultima actualizare: 5 August 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 680366

* campuri obligatorii

Teren intravilan 6ha situat in aproprierea intersectiei Timisoara-Arad-Sanandrei. Se afla in zona care face parte din faza a ll a de constructie a soselei de centura a Timisoarei intre DN69 si DN59 . Accesul se face pe drum betonat cu latimea de 16m, apoi pe drum de exploatare, unde are si deschidere de 115m.
Statia electrica la o distanta de 300m.Pentru a beneficia de aceasta oferta prezentata de compania imobiliara Eugene Estate, contactati-ne telefonic la 0786345442 sau online.
Informatiile sunt preluate de la proprietar si au carater informativ.
CP680982


Detalii imobil 6hectare, PUZ aprobat, Calea Aradului

Suprafata 59387 m2
Certificat urbanism DA
Sosea asfalt

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Ovidiu Lazarescu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 16 Iulie 2019

Vechime: 8 luni

Eugene Estate

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 10 Iunie 2019
  • Vechime: 8 luni
  • Numar agenti: 25
  • Comision perceput: %
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..