Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Finisaje de lux.Apartament in Vila.2 locuri de parcare

Zona Exterior Est, Timisoara vezi harta

60.000 €

Rata credit de la 1,650 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 711799

* campuri obligatorii

ImoPuls va propune apartamente cu 2 camere DECOMANDATE, in vila cu doar 4 apartamente, cu bucatarie inchisa, in zona linistita, apartamentele de la parter sunt prevazute cu gradini private, iar cele de la etaj cu terase spatioase.
Fiecare apartament beneficiaza de 2 locuri de parcare incluse in pret.Tipuri de apartamente cu 2 camere:- 49.19 mp utili + gradina proprie 155 mp, disponibil la Parter. Pret: 71.000 Euro.
- 49.19 mp utili + balcon 4.96 mp, disponibil la Et. 1. Pret: 60.000Euro.
- 52.49 mp utili + gradina proprie 156 mp, disponibil la Parter. Pret: 74.000 Euro.
- 52.49 mp utili + balcon 8.1 mp, disponibil la Parter, Et.1. Pret: 64.000 Euro.
- 53.85 mp utili + balcon 4.44 mp, disponibil la Parter, Et.1. Pret: 65.000 Euro.Finisaje:- Parchet de lemn stratificat.
- Incalzire in Pardoseala.Dotari:- Centrala Termica proprie.
- Usi interioare de Lemn.
- Geamuri termopan cu tamplarie de lemn.Detalii tehnice : constructie Parter + 1, structura de beton si zidarie caramida porotherm 25cm, cu termoizolatie exterioara de polistiren de 10 cm.* Termenul de predare al apartamentelor este Iunie 2020 *
* Fotografiile sunt cu titlu informativ din proiecte ale aceluiasi dezvoltator*


Detalii imobil Finisaje de lux.Apartament in Vila.2 locuri de parcare

Camere 2
Suprafata 49.19 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Material Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Shopping: - Profi Educatie: - Scoala Gimnaziala Mosnita Noua - Gradinita Lumea Piticilor Mosnita Noua Spatii Recreere: - Parcul Industrial si Parcul de Copii Mosnita Noua Autobuze : M22

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..