Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Bloc nou in oras. Parcare acoperita. Terasa Spatioasa.

Zona Braytim, Timisoara vezi harta

85.000 €

Ultima actualizare: 26 Martie 2021
Rata credit de la 2,339 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 711052

* campuri obligatorii

Linistea zonei, spatiul generos al incaperilor, compartimentarile inteligente au devenit nevoi de baza a celor care doresc sa isi cumpere o locuinta astfel, ImoPuls va propune un NOU ansamblul rezidential (2 si 3 camere) care datorita pozitionarii EXCELENTE din zona Braytim, una din cele mai sigure zone ale orasului, ofera confortul si intimitatea de care avem cu totii atata nevoie.In plus, pe langa calitatile zonei in care se afla imobilul, materialele folosite in conformitate cu standardele internationale agreate, toate apartamentele, iar cel disponibil la parter are si GRADINA PROPRIE.
Locatia beneficiaza totodata de acces facil la mijloace de transport in comun, de utilitatea magazinelor tip supermarket dezvoltate in zona (Lidl, Profi, Carrefour, Billa, Penny) si de locatiile pentru agrement proaspat renovate (Parcul Padurice).Ansamblul rezidential este construit la standarde occidentale si va propune apartamente cu 2 si 3 camere compartimentate inteligent. Suprafetele sunt cuprinse între 55.19 mp utili si 72.48 mp utili.SAD(Spatiu cu alta desitinatie):
- 2 camere, 55.19 mp utili + GRADINA PROPRIE, 61.71 mp utili, disponibil la Parter. Pret: 78.000 Euro.Tipuri de apartamente cu 2 camere:- 50.24 mp utili + balcon 2.15 mp, disponibil la Et.1. Pret: 72.000 Euro.
- 50.24 mp utili + balcon 2.15 mp, Parcare acoperita, disponibil la Et.1. Pret: 74.000 Euro.
- 50.27 mp utili + balcon 2.15 mp, disponibil la Et.Retras. Pret: 72.000 Euro.Tipuri de apartamente cu 3 camere:
- 58.14 mp utili + balcon 12.86 mp, Parcare acoperita, disponibil la Et.Retras. Pret: 85.000 Euro..
- 68.54 mp utili + balcon 2.15 mp, Parcare acoperita, disponibil la Et.1. Pret: 95.000 Euro.
- 71.31 mp utili + balcon 9.12mp, disponibil la Et.2. Pret: 96.000 Euro. - VANDUT
- 71.31 mp utili + balcon 8.46, disponibil la Et.2. Pret: 96.000 Euro. - VANDUTApartamentele se predau finisate "la cheie". Imobilul are structura din beton cu ziduri din caramida porotherm, izolat în exterior cu polistiren de 10 cm.Nivelul de dotare al imobilelor este din clasa superioara, acestea beneficiind de:
- finisare completa;
- centrala termica proprie;
- ferestre termopan + PVC.
- interfon.Locurile de parcare se achizitioneaza contracost: 2.000 Euro/loc de parcare neacoperit respectiv 4.000 Euro/loc de parcare acoperit.Termenul de finalizare este Aprilie 2021 .
Fotografiile sunt cu titlu de informare din alte proiecte ale aceluiasi dezvoltator.


Detalii imobil Bloc nou in oras. Parcare acoperita. Terasa Spatioasa.

Camere 3
Suprafata 58.14 m2
Etaj 3/3
Bai 2
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2020
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Shopping : - Billa, Lidl, Profi Educatie : - Neghinita Kindergarten Club, Gradinita P.P Nr.11, Gradinita P.P Nr.1 - Scoala Generala Nr. 14 - Grup Scolar de Chimie si Protectia Mediului Azur, Liceul Teoretic Iris Autobuze : Linia E3 Tranvaie: Linia 7, Linia 9

Marco Toma

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 8 Ianuarie 2021

Vechime: 4 luni

ImoPuls

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 13 Iulie 2020
  • Vechime: 4 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 11
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de apartamente, garsoniere si case
  • Zone: toate zonele din Timisoara
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..