Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament cu 3 camere - Necesita Renovare Totala

80 m2, casa, an constructie: 2008

84.000 €

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2020
Rata credit de la 2,287 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand un apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat în zona Lipovei pe Str. Sf Apostoli Petru si Pavel, vis-a-vis de restaurantul Caprice.Imobilul se afla într-un bloc de apartamente construit în anul 2008, fara risc seismic, la parter + grati(la toate geamurile). Imobilul detine o suprafata totala de 80 mp. si balcon.Locuinta este alcatuita din 2 dormitoare, un living, o bucatarie închisa, 2 bai si un balcon + spatiu verde cu acces din balcon.Imobilul detine 8 camere de supraveghere achizitionate de proprietar!Apartamentul necesita o renovare totala si avantajeaza persoanele care prefera sa îsi renoveze locuinta dupa bunul plac (exista si proiect de amenajare facut de proprietar).Imobilul se afla foarte aproape de puncte farmaceutice si medicale, parcuri, benzinarii, supermarketuri si banci. Accesul la mijloacele de transport în comun este facil.Pentru mai multe detalii si vizionari ma puteti contacta telefonic la numarul: 0734532578

Detalii imobil Apartament cu 3 camere - Necesita Renovare Totala

Camere 3
Strada Sf Apostoli Petru si Pavel
Suprafata 80 m2
Etaj casa
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 2008
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..