Penthause deosebit Timisoara

198 m2, 3/3, an constructie: 2012

298.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 8,114 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand Penthause de lux situât pe doua nivelé .Imobilul face parte din ansamblul de vile Toscana .Zona este linistita ,Cu toate infrastructurile necesare si o foarte buna izolatie a cladirii .
Imobilul a fost terminât  In 2012 .Apartamentul  este impresionant prin spatiul sau foarte generos si finisarile intérioare de un standing deosebit .
Penthausul are 198 de metri patrati utili ,doua terase généroase (65 metri) si una de 16 metri si un garaj boxa individual subteran (poarta Cu télécomanda de 24 métri patrati ).
Curent trifazat ,conform Enel Romania ,gaz,calorifère ,aéré conditionate (4total )marca Daykin Cu convertor de caldura si racire si centrala proprie marca Viesman.
Legatura intre parter si etaj este efectuata printr-o frumoasa Scara de marmura de carara .
La etaj trei dormitoare ,fiecare Cu sala de baie proprie ,dormitorul matrimonial (sala de baie mare 13 m)Cu Jacuzzi .Toate baile Sunt placate In marmura intégral ,carara ,porto negro dorato si marmura marquissa .
Instalatiile sanitaire Villeroy et boch .
Parchet lemn exotique 22 mm .
Toate prizele si intrerupatoarele marca Boticinni culoare Ivory.
Apartamentul are un living generos la parter plaçat Cu marmura ,o alta baie de serviciu ,(spatiu de spalatorie -uscatorie ),un birou si bucataria de asemenea In marmura de carara prevazuta pentru insula In centru .
Aoartamentul are finisaje deosebite pentru o viata .(stilul este Classic /Baroc nouveau .)
Este un potential deosebit pentru un apartament /hôtel sau un birou de haut standing .Sunt proprietarul acestui bun si ma puteti contacta pentru vizite si informatii suplimentare la 0032/489633646.


Detalii imobil Penthause deosebit Timisoara

Camere 5
Strada Bruxelles 16
Suprafata 198 m2
Etaj 3/3
Bai 4
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..