Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament decomandat , 2 camere complet utilat si cu centrala termica

8/10

330 € / luna

Ultima actualizare: 23 Mai 2019

de vazut , locatie linistita , pentru cineva care doreste sa inchirieze pe termen lung , nu mai putin de un an, complet renovat , asteptam doar intreruperea agentului termic pentru inlocuirea tuturor caloriferelor ( doar de conectat cu centrala , lucrarile cu tzevaraia sunt gata )

Detalii imobil Apartament decomandat , 2 camere complet utilat si cu centrala termica

Garantie 330 €
Strada Surorile Martir Caceu
Etaj 8/10
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..