Acest anunt nu mai este activ

Intermedieri in Vanzarea imobilelor si a Terenurilor

8000 m2, 1/4, an constructie: 2015

1.000 €

Ultima actualizare: 12 Mai 2019
Rata credit de la 27 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Oferim Intermedieri in Vanzari Imobile sau terenul La pretul de 3 % din valoarea imobililui sau terenului in momentul in care imobilul, Terenul  a fost vandut Clientilor gasiti de Noi sau o intelegere Intre propietar si Agentie adica sa adauga comisionul agentiei peste suma pentru imobil sau Teren ceruta de Propietar

 DANISTIR & MANU.SRL

Mai Multe Informatii la 

0730389146

dani.stir@yahoo.com

http://danistirandmanu.ro

Detalii imobil Intermedieri in Vanzarea imobilelor si a Terenurilor

Camere 8
Strada Pt ro
Suprafata 8000 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2015
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..