Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Schimb ap.3 camere et.2 cu casa Timisoara sau localitati limitrofe

70 m2, 2/, an constructie: 1986

78.000 €

Ultima actualizare: 5 Martie 2019
Rata credit de la 2,123 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand - schimb apartament 3 camere, mobilat, decomandat et.2 (doua balcoane, amplasate spre sud respectiv spre nord) blocul fiind cu patru etaje, doua apartamente pe nivel, apartamentul fiind recent renovat-modificat (zona St.Plavat II - Atos - str.Mures) cu, casa situata in Timisoara sau localitatile limitrofe.

Detalii imobil Schimb ap.3 camere et.2 cu casa Timisoara sau localitati limitrofe

Camere 3
Strada Mures
Suprafata 70 m2
Etaj 2/
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Timisoara
  • Tip imobil schimb: casa / vila
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..