Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament cu 2 camere cu boxa si garaj

50 m2, 4/10, an constructie: 1977

65.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2018
Rata credit de la 1,720 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

DIRECT PROPRIETAR, vand apartament cu 2 camere, confort 1, semidecomandat, in bloc reabilitat termic, etaj 4 din 10, cu intrare de pe strada Brandusei. Apartamentul este pe mijloc avand doar un perete exterior. Este compus din hol, debara, bucatarie, sufragerie, logie cu acces din bucatarie si sufragerie, un alt hol cu debara, baie cu geam in curtea interioara si dormitor. Liftul este nou iar casa scarii si subsolul cu boxe sunt si ele reabilitate. Garajul este cu contract de concesiune pe 10 ani si este situat la 2 minute distanta. In spatele blocului se afla un parc pentru copii, recent renovat, iar in vecinatate se afla Lidl, Iulius Mall, piata Dacia, gradinitele 16 si 24, scolile 24, 26 si 18, statie de taxi, statie de troleibuz (18) si expres (E1, E6), statie tramvai (4,7).

Detalii imobil Vand apartament cu 2 camere cu boxa si garaj

Pret/m2 1.300,00 €
Camere 2
Strada Brandusei
Suprafata 50 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1977
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri parchet, tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..