Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, inc hiriez apartament 2 camere zona Girocului - L.Rebreanu

43 m2, 1/4

290 € / luna

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2017

Proprietar, inchiriez apartament 2 camere, semidecomandat,et.1/4 , curat si calduros, mobilat (mobilier dormitor si de bucatarie facut pe comanda) si utilat modern (aragaz, hota, aparat aer conditionat,TV, combina frigorifica, masina de spalat),amenajat birou pe balcon,termopan integral, in bloc anvelopat termic, incalzire - termoficare (punct termic langa bloc), in zona Girocului- Bdul. L. Rebreanu, aproape de Complexul Studentesc. Pret 290 Eur+garantie 290 Eur, negociabil. Tel. 0745322843, numar etaj: 4, numar camere: 2, numar loc de parcare: 0, numar bai: 1, suprafata utila: 43, anul constructiei: 1979

Detalii imobil Proprietar, inc hiriez apartament 2 camere zona Girocului - L.Rebreanu

Plata in avans 1 luna
Garantie 290 €
Camere 2
Strada Rebreanu
Suprafata 43 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..