Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 6 camere Aradului Est Timisoara

411 m2, p, an constructie: 2015

570.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 15,521 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare proprietate imobiliara compusa din teren si  constructie avand destinatia de spatiu comercial-Restaurant, situat in Timisoara,Calea Aradului nr.46B si nr.46C.

Constructia cu  destinatia de restaurant este edificata pe terenul in suprafata totala de 2224 mp  format din doua parcele alipite  una in suprafata de 1185ml cu deschidere la Calea Aradului de 74ml respectiv 1039mp,cu deschidere de 28ml la str.Linistei.

Pe terenul in suprafata de 1185mp cu adresa pe Calea Aradului nr.46B,deschidere de 74ml la Calea Aradului,pe acesta este edificata constructia cu regim de inaltime parter, suprafata construita este de 411mp,iar conform masuratorilor suprafata utila aproximativa fiind de 357mp.Imobilul a fost construit in anul 1948 consolidat si amenajat complet in anul 2015,fiind impartit astfel: doua sali de mese,grup sanitar,camera tehnica,bucatarie si birou.

Structura de rezistenta a constructiei este din zidarie portanta de caramida ,acoperisul fiind cu sarpanta din lemn acoperita cu tigla.Finisajele interioare sunt de calitate superioara beneficiind de gresie in toate incaperile,zugraveli lavabile si placari cu caramida aparenta,aspectul exterior beneficiaza de tencuieli si zugraveli decorative,tamplaria exterioara din lemn cu sticla si PVC cu geam termopan,usile exterioare sunt din lemn.

Constructia beneficiaza de utilitati complete si functionale,dispune de central termica proprie,instalatie de aer conditionat,instalatie pentru evaluarea fumului.

Pe terenul in suprafata de 1039mp cu adresa in Calea Aradului nr.46C,deschidere de 28ml la str.Liniei si str.Martin Dan Carpin se afla constructii cu structura metalica folosite pentru a indestula terasa aferenta restaurantului precum si parcarea pavata aferenta acestuia.

 

Este situat intr-o zona mixta residential-comerciala din Nordul Mun Timisoara,beneficiaza de o pozitie foarte buna pentru destinatia actuala,ideal investitie.

Pret:570.000euro tva inclus


Detalii imobil casa 6 camere Aradului Est Timisoara

Camere 6
Strada Calea Aradului
Suprafata 411 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 2224 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..