Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Dumbravita, la asfalt, garaj cu telecomanda, toate utilit. racordate

141 m2, p+1E, an constructie: 2016

91.899 €

Ultima actualizare: 2 Iunie 2016
Rata credit de la 2,435 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Comision 0 % !!! VAND DUPLEX in CENTRUL LOCALITATII Dumbravita, intre vile la asfalt, POZITIE EXCELENTA,cu toate utilitatiile RACORDATE [curent electric, apa, canal,cablu internet-telefonie], front stradal mare[20 ml.], acces auto. Casa este construita si finalizata anul trecut din materile de ce mai buna calitate :caramida porotherm antiseismica de 30cm. sistem termoizolatie exterioara de 10 cm cu densitate EPS 80,termopane triplex culoarea lemnului, centrala proprie in condensatie, .la parter avem:hol larg cu casa scarii, , bucatarie SPATIOASA 16MP. UTIL, baie de servici, living LARG [30 MP. util] cu iesire pe terasa,; La etaj:2 dormitoare din care 1 cu iesire pe terasa iar celalalt dormitor cu dresing, 1 bai,, 1 dresing..Imobilul [ 1/2 duplex] are garaj cu acces cu TELECOMANDA DE LA DISTANTA. Curte amenajata cu pavaje, gazon si inchisa cu gard de boltari.Predarea casei se face la cheie cu ABSOLUT TOTE FINISJELE INTERIOARE. Pret la cheie 91890 euro, ALTE RELATII la tel. 0754553195

Detalii imobil Dumbravita, la asfalt, garaj cu telecomanda, toate utilit. racordate

Camere 4
Strada tudor vladimirescu
Suprafata 141 m2
Structura p+1E
Bai 2
Suprafata teren 325 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..