Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar.3 camere.Garaj.Bloc nou.Zona de case.Str. Mures (Braytim)

90 m2, Parter inalt/2, an constructie: 2009

118.000 €

Ultima actualizare: 11 Februarie 2016
Rata credit de la 3,219 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct de la proprietar (exclus agentie). Vand apartament 3 camere, complet mobilat si utilat in bloc nou, (doar 16 apt, construit in 2009), in zona de case - str. Mures (Braytim). Suprafata utila apartament - 90 mp. Suprafata construita inclusiv terase - 120 mp. 2 locuri de parcare - unul in garajul blocului (demisol) si unul pe parcela. Apartamentul se afla la parter inalt, este foarte bine impartit si este compus din 2 camere mari, spatioase, 2 bai (cu aerisire naturala), 1 debara/camara generoasa, un living (in suprafata de 24 mp) si bucatarie - tip open space, 1 hol mare, 1 balcon si 1 terasa cu acces din 2 camere. Apartamentul dispune de finisaje de calitate superioara, centrala termica proprie, sistem de alarma, usa de intrare metalica, ferestre termopan mari, jaluzele exterioare electrice, plase tantari. Dotari: mobilier facut la comanda, mobilier de terasa, electrocasnice de calitate superioara (Samsung, Franke, Bosch, Miele). Utilitati: gaz, curent, apa, canalizare, cablu TV, internet Blocul dispune de lift interior pentru un plus de confort. Este situat la 5 minute (mers pe jos) de str. Lidia (statie de transport in comun, magazine, etc.) Zona linistita, spatii exterioare blocului amenajate si intretinute. Telefoane contact: 0745.788.442/ 0727.61.62.16 (zilnic intre orele 9.00 - 20.00)

Detalii imobil Proprietar.3 camere.Garaj.Bloc nou.Zona de case.Str. Mures (Braytim)

Camere 3
Strada Alexandru Balas
Suprafata 90 m2
Etaj Parter inalt/2
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..