Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Complex Studentesc Timisoara

160 m2, E 1, an constructie: 1989

830 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 20 Februarie 2013

Proprietar inchiriez 160nmp in Timisoara, str.IH Pestalozzi nr.22, etaj 1, (in locul Salon Denise's), 2 incaperi decomandate, acces la 2 grupuri sanitare, 1 chicineta, toate utilitatile, incalzire gaz-centrala termica, curent trifazic,aer conditionat. Chirie 8300 eur+TVA/luna negociabil

Detalii imobil

Incaperi 3
Strada IH Pestalozzi, nr.22
Suprafata 160 m2
Structura E 1
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 6
An constructie 1989

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..