Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu pentru birou

38 m2, 1 camera, an constructie: 1972

200 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2012

Spatiu de 38 mp, situat in zona centrala vis-a vis de Prefectura, langa Parcul Copiilor, la parterul unie vile.xista locuri de parcare fara telpark.

Spatiul este pretabli pentru un mic birou pentru consultanta,arhitectura, contabilitate, sau ca si un mic depozit.Este format dintr-un coridor  , o camera mare care se poate compartimenta la nevoie, si grup sanitar propriu.Pretul este 200 euro, negociabil, merita vazut!

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Narciselor
Suprafata 38 m2
Structura 1 camera
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 1
An constructie 1972
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, contor caldura, curent, curent trifazic, curte, gaz, gradina, acces internet, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Langa Parcul Copiilor, acces la liniile de tramvai din toate directiile!!!

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..