Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Medicina Timisoara

300 m2, caramida, an constructie: 1933

1.800 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2011

OCAZIE ! Se redeschide Parcul Copiilor, iar firma ta va deveni cunoscuta de intregul oras, fara a plati publicitate. Acum poti inchiria  direct de la proprietar,  la intrarea in Parcul Copiilor de langa Prefectura, pe bulevardul Revolutiei 18A, 2 nivele  cu suprafata de 300 mp (parter 200mp+demisol 100mp), proaspat renovate. Spatiul poate fi fractionat deoarece are 4 intrari. Incalzire cu centrale termice noi-noute pe gaz (o substantiala economie). Curate si mai mult decat spatioase, cele 11 camere nu asteapta decat un mobilier adecvat si inceperea activitatii. Am colorat planurile ca sa sugerez eventuale modalitati de fragmentare a spatiului.

Profita ACUM de o ocazie UNICA !

tel  0723867500;   0771026811;  0256 498743

Detalii imobil

Incaperi 11
Strada Revolutiei
Suprafata 300 m2
Structura caramida
Grupuri sanitare 4
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 3
Numar terase 1
An constructie 1933
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, contor caldura, contor gaz, curent, curent trifazic, gaz, gradina, acces internet, sistem incalzire, cablat pt internet si telefonie fixa

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Bulevardul Revolutiei este una dintre cele mai circulate strazi ale Timisoarei. Prefectura  si statia de tramvai sunt la 2 pasi. Cladirea are si vedere spre parc, gradina si platoul din fata intrarii parcului. O oaza de verdeata in buricul targului. Greu sa te intalnesti inca o data cu o asemenea ocazie.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Inchiriere spatiu birouri Timisoara

Vila - Spatiu de birouri, zona Central - Michelangelo
1.699 €/luna
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..