Vanzare apartament 3 camere Aradului Est Timisoara

69 m2, parter/4, an constructie: 2004

62.000 € (negociabil) TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,602 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, decomandat, 2 bai cu gresie si faianta, faianta fiind prezenta si in bucatarie. Apartamentul dispune de vedere mixta (str. Linistei si spate), si este disponibil pentru mutare in 90 de zile.

Detalii imobil apartament 3 camere Aradului Est Timisoara

Pret/m2 898,55 €
Camere 3
Strada Linistei
Suprafata 69 m2
Etaj parter/4
Bai 2
Material Beton
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2004
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Zona linistita in Aradului, in apropiere de Piata Verde. Scoala Generala nr 7 este usor accesibila din aceasta zona.  Iulius MALL se afla in apropiere, precum si Real, Selgross, Profi, Terra, Kappa, Euro. Accesul este facilitat de liniile de autobuz 17 si 18.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..