Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara

76 m2, 4/4, an constructie: 1986

47.000 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 28 Martie 2011
Rata credit de la 1,215 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere decomandat, mobilat, 1 baie, bucatarie, vedere 2 parti, 2 balcoane inchise cu termopan. Apartamentul dispune de apometre, gresie si faianta, parchet masiv, cablu internet si telefon. Este disponibil pentru mutare in 30 zile.

Detalii imobil apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara

Pret/m2 618,42 €
Camere 3
Strada I I de la Brad
Suprafata 76 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Terase, balcoane 2
An renovare 2006
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Zona linistita in apropiere de Piata Noua,supermarkerul Papila pizzeria Thalia si hotel Mara. In vecinatate se gasesc Gradinita Giminni, Gradinita Program Normal Nr. 4. Accesul este facilitat de linia de autobuz/firobuz 40 si 14.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..