Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara

76 m2, 4/4, an constructie: 1986

47,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 1,092 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 1 vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 2 vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 3 vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 4
vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 5 vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 6 vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 7 vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 8 vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara - image 9
Vezi toate fotografiile

Apartament 3 camere decomandat, mobilat, 1 baie, bucatarie, vedere 2 parti, 2 balcoane inchise cu termopan. Apartamentul dispune de apometre, gresie si faianta, parchet masiv, cablu internet si telefon. Este disponibil pentru mutare in 30 zile.


Detalii imobil apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara

Pret/m2 618 €
Camere 3
Strada I I de la Brad
Suprafata 76 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Terase, balcoane 2
An renovare 2006
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta

Zona linistita in apropiere de Piata Noua,supermarkerul Papila pizzeria Thalia si hotel Mara. In vecinatate se gasesc Gradinita Giminni, Gradinita Program Normal Nr. 4. Accesul este facilitat de linia de autobuz/firobuz 40 si 14.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-13867
Anuntul: Vanzare apartament 3 camere Ion Ionescu de la Brad Timisoara
Introdus la data de: 24 Iunie 2009
Verificat ultima data: 28 Martie 2011
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 13.017 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.524 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..