Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand imobil central teren 730 mp, magazin, Tecuci jud. Galati 90000 E

739 m2, P, an constructie: 1900

90.000 €

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2018
Rata credit de la 1,874 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand imobil intabulat situat in centrul istoric si comercial al orasului Tecuci (Str. Unirii colt cu Str. Maior Andrei), judetul Galati, 739 mp teren, magazin mare 188 mp de consolidat, spatii de locuit de demolat, Anul constructiei:1900, imobil avand trei iesiri pe doua strazi, imobil aflat la o distanta de o strada de Parcul central aflat in fata primariei si a catedralei ortodoxe. Exista posibilitate de extindere. 90000 Euro, 0731269769

Detalii imobil Vand imobil central teren 730 mp, magazin, Tecuci jud. Galati 90000 E

Camere 10
Strada Unirii
Suprafata 739 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 739 m2
Material Caramida
Stare proprietate de renovat
An constructie 1900
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, electricitate
Sosea asfalt

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Comune/sate Ilfov
  • Tip imobil schimb: casa / vila
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..