Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa Targu Neamt

116 m2, p, an constructie: 2002

38.250 €

Ultima actualizare: 1 August 2018
Rata credit de la 778 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare casa Targu Neamt

Propunem spre vanzare la licitatie publica, casa situata in localitatea Targu Neamt, str. Cuza Voda, formata din teren in suprafata de 332 mp, cu deschiderea= 17,6ml, pe acesta este amplasata constructia cu regim de inaltime Parter, finalizata  in anul 2002, compusa din 4 camere, bucatarie si hol cu suprafata construita 139mp.

Structura de rezistenta este din caramida si boltari, finisajele interioare sunt din gresie, faianta, parchet, tamplaria exterioara este din lemn,beneficiaza de instalatii electrice, sanitare, incalzirea se realizeaza cu CT proprie pe gaz cu calorifere din otel, acestea sunt de calitate medie.

Zona dispune de reţele pentru: alimentare cu energie electrică, alimentare cu apa,

gaz, telefonie, CATV, retea de drumuri modernizate cu imbracaminte din beton asfaltic.  

Pret:38.250euro

Detalii imobil Vanzare casa Targu Neamt

Camere 4
Strada Cuza Voda
Suprafata 116 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 332 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 2002
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..