Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament modern cu 3 camere

90 m2, Parter inalt/4, an constructie: 1990

80.000 €

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2018
Rata credit de la 1,627 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament modern cu 3 camere Cart Tudor in zona linistita aproape de statiile de mijloc de transport, scoli si alte magazine , situat la parter inalt, cf 1, decomandat , cu 2 bai, 2 balcoane inchise, camera de studiu, hol, camara , bucatarie si pivnita de 20 mp cu acces din balcon. Renovat complet, izolat, gresie, faianta , centrala, contorizat , parchet laminat , termopane, usi interioare schimbate , usa metalica, complet mobilat cu mobilier de calitate realizat la comanda. Mai multe detalii telefonic ! 

Detalii imobil Apartament modern cu 3 camere

Camere 3
Strada Aleea Hateg
Suprafata 90 m2
Etaj Parter inalt/4
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1990
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..