Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

ScHIMB CASA CU GARSONIERA

66 m2, caramida, an constructie: 1970

28.000 €

Ultima actualizare: 28 August 2017
Rata credit de la 567 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Schimb casa cu doua camere, baie bucatarie,in Tirgumures, curte comuna,dar are curte mica separat,cu centrala termica si renovat complet,accept in schimb garsoniera,plus diferentain zonele Unirii, dimb, 7-noiembrie.Mai multe detelii la nr.tel;0744124981;0754994397.

Detalii imobil ScHIMB CASA CU GARSONIERA

Camere 2
Strada Sinaia
Suprafata 66 m2
Structura caramida
Bai 1
Suprafata teren 32 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Comune/sate Mures
  • Tip imobil schimb: garsoniera
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..