Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birouri,cabinete,locuinta,ultracentral,3 camere 85 mp

85 m2, D/2, an constructie: 1940

45.500 €

Ultima actualizare: 4 Iulie 2016

Spatiu ultracentral, 85 mp construit, 72 mp utili, situat la 50 m de Primarie, 150 m de Finante/Banci, ultrafinisat la cheie, cu toate instalatiile noi: electrice (inclusiv prize triple), termice (centrala noua si 6 calorifere), apa, geamuri termopan (6 buc.), usa metalica, baie amenajata, retea internet, rafturi mari pentru documente.
Compus din 2 camere mari, 1 camera mica, 2 holuri, 1 bucatarie mare, 1 baie.
Este situat la demisol,dar foarte insorit, cu geamuri la strada, fiind amenajata si casa scarilor cu portita ornamentala de intrare si spatiu de asteptare. Cladire istorica extrem de solida, curata, parcare in fata cladirii. 
Direct proprietar, persoana fizica, imediat ocupabil.
Foarte profitabila si ca investitie. In cladirea vecina se deschide o mare clinica medicala.Dosar schimbare destinatie si montare firma intocmit dar nedepus, momentan figureaza tot ca spatiu de locuit cu impozit mic. Dispune si de certificat energetic.
Nu se accepta schimburi.
Pret 49.000 Euro.

Detalii imobil

Incaperi 3
Strada Iuliu Maniu
Suprafata 85 m2
Structura D/2
An constructie 1940

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Spatiu birouri,cabinete,locuinta,ultracentral,3 camere 85 mp

Spatii pentru cabinete
1.500 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..