Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere 1848 Targu-Mures

38 m2, 4/4, an constructie: 1990

110 € / luna

Ultima actualizare: 8 Iunie 2015

Inchiriez apartament cu 2 camere nedecomandat,in cartierul Dambu Pietros aproape de piata si liceul GH Sincai,cu centrala proprie ,internet,cablu,gresie ,faianta,termopane,frigider apartamentul nu este mobilat pret chirie nemobilat 110 Euro.

La cerere se poate mobila pretul va fi de 150 de euro.

Detalii imobil apartament 2 camere 1848 Targu-Mures

Camere 2
Strada Petru Dobra
Suprafata 38 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..