Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de birouri

50 m2, casa, an constructie: 1980

250 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 9 Martie 2015

Inchiriez spatiu pentru birouri, la casa, in cartierul 7 Noiembrie. Suprafata utila de 50 m2 este compartimentata momentan in 3 incaperi separate, care pot fi insa transformate in open space. Spatiul recent renovat, nemobilat, dispune de mocheta, aer conditionat, internet cu 16 porturi de iesire, fapt care il preteaza si pentru o firma cu mai multi angajati. Este prevazut cu sistem de alarma, are intrare separata si acces la spatiu de depozitare, dar grupul sanitar si bucataria complet utilata sunt comune cu o firma IT care activeaza intr-o cladire conexa, in aceeasi curte.

Cladirea se afla intr-o zona linistita, cu locuri de parcare si acces la transportul in comun. Bonus: acces la sala de sedinta si gradina privata, frumos amenajata, pretabila pentru gratare sau alte activitati de relaxare.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Vlahuta
Suprafata 50 m2
Structura casa
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 3
Numar sali de meeting 1
An constructie 1980

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..