Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu ultracentral, et.1, 3 camere, 130 mp Tg Mures

130 m2, casa, an constructie: 1900

310.000 € TVA inclus

Ultima actualizare: 15 Martie 2012

Vand spatiu (apartament 2 camere + apartament 1 camera, intrare prin hol comun) ultracentral, la km 0, in Targu Mures, suprafata 130 mp, inaltime 3.8 metri.

 

Situat la etajul 1 al cladirii din str. George Enescu nr.2, cladire corp comun cu Biblioteca Judeteana si Palatul Culturii, se compune din: 3 camere decomandate, 2 bucatarii, 2 holuri, 2 bai, 2 dependinte, 2 pivnite, balcon si loc de parcare in curtea interioara. Spatiul dispune de 2 contoare de gaz si 2 contoare de curent electric. 


 

Cladirea este construita odata cu Palatul Culturii, in acelasi stil (ex: inaltimea camerelor = 3.8m, grosimea peretilor = 70cm, cladirea face parte din patrimoniul cultrural national).  

 

Incalzirea se face prin centrala termica proprie sau prin intermediul sobelor de teracota.

Imagini> http://housemures.blog.com/

Detalii imobil

Incaperi 3
Strada George Enescu
Suprafata 130 m2
Structura casa
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
An constructie 1900

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..