Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 9 camere Sud-Est Targu Bujor

1700 m2, S+P+1, an constructie: 2000

110.000 €

Ultima actualizare: 31 August 2015
Rata credit de la 2,995 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand vila in Targu Bujor judet Galati,utilata complet beneficiind de facilitati cum ar fii : pivnita + parcare subterana + deschidere la poarta de 50m liniari,spatiu de parcare 3 masini.Parterul este compus din sufragerie,2 dormitoare,hol,baie,bucatarie si sala de meseEtajul este compus din sufragerie,2 dormitoare,baie,hol si sala de mese.Fiecare nivel beneficiaza de 2 terase iar accesul este prevazut cu 2 intrari + scara interioara incepand de la subsol pana la etajul superior.Incalzirea vilei este prevazuta cu o centrala pe combustibil solid.Optional exista posibilitatea de extindere cu un nivel.320 m2. de intimitate creeaza acest camin.Spatiile interioare sunt completate cu o curte de 1700 m2.si anume : livada 60 pomi fructiferi,loc special amenajat pentru relaxarea familiei,gratar si solar.

Detalii imobil casa 9 camere Sud-Est Targu Bujor

Camere 9
Strada General Eremia Grigorescu nr 9
Suprafata 1700 m2
Structura S+P+1
Bai 2
Suprafata teren 1700 m2
Centrala termica lemne
Material Caramida, BCA
Stare proprietate renovata
An constructie 2000
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Galati
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..